De workshop Sketchup Basis is bedoelt voor de beginner of voor diegenen die al eens hebben geprobeerd om met dit programma te werken. 

We starten met de basisinstellingen en daarna volgen er simpele oefeningen, zodat je weet waar alle icoontjes voor bedoelt zijn. We geven hierbij ook tips voor o.a. het gebruik van sneltoetsen. Uiteindelijk gaan we een plattegrond van een 2d naar een 3d ontwerp vertalen. We besteden hierbij aandacht aan het maken van groepen, layers, het gebruik van materialen etc.

Deze workshop wordt gegeven in drie dagdelen. Telkens zit er een week tussen, zodat je tussentijds verder kunt oefenen.

De workshop is te boeken samen met je vrienden, familie of collega's. De datums plannen wij in overleg met jullie.

Locatie: Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en welke ruimte daarvoor geschikt is. In ieder geval vindt de workshop plaats in de regio Boxmeer-Nijmegen.  

Kosten: € 245 inclusief hapjes&drankjes en een handige Sketchup handleiding.

Groepsgrootte: Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Benodigdheden: Je dient een laptop mee te nemen met muis. Het programma wordt ondersteunt door Mac OS X, Windows 64 Bit, Windows 32 Bit. 

Wij sturen je uiterlijk een week van tevoren een link door, hiermee kun je Sketchup downloaden.

 

 

Sketchup Basis

"Rilana en Leticia hebben ons 3 leuke en leerzame middagen gegeven. De cursus begint met koffie, thee of een heerlijk verfrissende fruitdrank. Vervolgens zit je met een klein groepje mensen om de tafel om rustig aan te beginnen. Zo'n klein groepje is precies genoeg zodat iedereen de aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Je krijgt telkens opdrachten waarin letterlijk staat wat je moet doen, dit is ook handig voor thuis later. Je kunt tussendoor vragen stellen, weten ze het niet, zoeken ze het op en hoor je het de week erop, maar 99% weten zij wel. 

 

Je begint met iets simpels, bijv een kubus en gaat naar huis met een ingerichte kamer!

Humor en heldere uitleg sleept je door het moeilijke programma heen.

 

Ik heb er veel van geleerd, het lijkt makkelijker dan het is. Wat ik persoonlijk leuk vond is dat alles wat op tafel stond ook bij hun te koop is.

 

Een echte aanrader."

"Een zeer geslaagde 3 daagse Sketchup cursus bij MOA. 

Zelf had ik niet gedacht dat ik na 3 cursus dagen zoveel van het programma zou leren kennen. Dus dat was een verrassing voor mij.

Omdat de groep waar je in werkt niet al te groot is krijg je veel aandacht en zijn de instructies helder. Daarnaast was het een gezellige en ontspannen middag met een hapje en een drankje. Zeker een aanrader als je het programma in een korte tijd in de basis onder de knie wil krijgen."

MOA Interieur & Styling

Boxmeer | Nijmegen

    Website by MOA