Tarieven 2019

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden gezet van opties voor advies met de bijbehorende prijzen per ruimte. Een intakegesprek is vrijblijvend. Twijfel je of de onderstaande opties wel bij jou passen, aarzel dan niet om ons een offerte op maat te laten maken. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Mondeling advies

Wij komen twee uur lang bij jou thuis  en geven dan mondeling advies, tips en inspiratie.

Wanneer er tijd over is kunnen we een kleine schets voor je maken ter versterking van het mondelinge advies. We nemen allerlei kleurstalen mee en verschillende materialen. 

Vooraf ontvangen wij van jou graag foto's van de ruimte en eventueel een moodboard/Pinterest link. Naderhand zetten wij alle besproken punten nog voor je op een rijtje.

€ 225,- 

Go digital!

Interieur advies per e-mail,

Het intake gesprek vindt plaats per email of telefoon. Je ontvangt een vragenlijst van ons, hierin schrijf je jouw eisen en wensen op met betrekking tot de ruimte. We ontvangen van jou graag een plattegrond met maten en voldoende foto's van de ruimte. Wij gaan aan de slag met het ontwerp en sturen jou tussendoor al het ontwerp door, na feedback sturen wij jou het eindontwerp per email toe. Eventuele kleurstalen ontvang je per post.

Je ontvangt van ons:

- Een moodboard

- Plattegrond met indeling 

- Advies over kleuren

- Advies over meubels en accessoires.

€ 550,-

3D totaalontwerp

Heb je een woning gekocht en wil je het interieur een flinke make-over geven of  heb je alleen nog maar een plattegrond van een nieuwbouwwoning? Dan is dit advies ideaal! Wij laten je precies zien hoe de ruimte eruit gaat zien door middel van foto realistische beelden.

Wij komen eerst langs voor een intake gesprek, we maken dan gelijk foto's van de ruimte en meten alles op.

Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en tussendoor komen wij langs om het eerste concept te bespreken. Daarna passen wij het e.e.a. alvorens wij het eindontwerp presenteren.

Je ontvangt het eindontwerp in een boekwerk op A3 formaat. In dit boekwerk zit:

- Een moodboard

- Kleuren- en materialen concept

- Plattegrond met 3D beelden

- Maatwerk

- Meubels, verlichting en accessoires shoppinglist.

Tot slot ontvangt u ook van ons de beschikbare kleur- en materiaalstalen.

€ 1150,-

Andere opties

Wil je toch liever een ander soort advies van ons krijgen, stuur dan een mailtje naar info@moa-styling.nl met daarin een keuze uit de onderstaande opties. Dan sturen wij een offerte op maat toe.

- Verlichtingsplan

- Kleuren- en materialen

- Styling

- Verkoopstyling

- Meubeladvies/en of accessoires

- Samen shoppen

MOA Interieur & Styling

Boxmeer | Nijmegen

    Website by MOA