Recensies

Wij zijn heel tevreden met het ontwerp van MOA. We zijn erg vriendelijk en prettig geholpen. Leticia heeft met haar ervaring en onze wensen een passend plan gemaakt met ook concrete adviezen. Onze keuken heeft een totale metamorfose ondergaan waar we iedere dag nog blij mee zijn!

"Leticia heeft voor ons een prachtig plan ontworpen voor de benedenverdieping van ons te bouwen huis.  

Wij kijken terug op een prettige samenwerking! Met het prachtige boekwerk met hierin alle ontwerpen als resultaat! 

Fam. Leenders"

"Wat begon als een vaag plan (we komen er zelf niet meer uit help,) is nu een paar maanden later werkelijkheid geworden. Een prachtige mooie woonkamer, waar het weer fijn thuiskomen is.
Rilana en Leticia hebben heel goed geluisterd naar wat onze wensen waren, en naar aanleiding daarvan een prachtige ontwerp gemaakt dat gelijk onze goedkeuring had. Met nog wat aanpassingen, veranderingen, die soms ivm levering noodzakelijk waren, is onze woonkamer veranderd in een plek waar je graag bent. De prachtige lange muur, met de mooie kleuren en vakken die een echte blikvanger is geworden. Dan de geweldige kast die door de timmerman helemaal naar onze wens is gemaakt, en mooier is dan ik me had voorgesteld. Dit alles en natuurlijk alle mooie meubelstukken, vloerkleed, accessoires en verf die gebruikt zijn, maakt het tot een prachtig warm geheel.
Lieve Rilana en Leticia hiervoor onze oprechte dank.
We hebben weer een huis dat weer aanvoelt als een warm thuis.
Xx Ray en Henny"

"Super fijne samenwerking. Leticia denkt graag mee en is zeer betrokken. Dankzij Leticia hebben we een goede beeld gekregen hoe het eruit komt te zien na de verbouwing. We zijn zeer tevreden en zullen haar ook vragen met andere projecten in de toekomst!"

"Rilana heeft goed met ons mee gedacht. We zijn uiteindelijk tot een heel mooi plan gekomen. Wat vooral heel leuk en fijn was dat je middels de 3D tekeningen kunt inschatten wat een ruimte doet wanneer de muren er uit zijn. Rilana heeft ons geholpen bij het kiezen voor de kleuroptie 'kleur'. Door het visueel te maken in de tekening zagen we goed wat kleur kan doen voor de grote ruimte die we dadelijk hebben. Inmiddels is de verbouwing een heel eind en kunnen we binnenkort starten met de inrichting en het schilderwerk. Het was een leuke zoektocht waarbij we niet hadden verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn. Origineel, passend bij wat we allebei mooi vinden is het eindresultaat!"

 "They work together and make a great team. There styling plans are in 3D. And are made to your own wishes, what's more if you do not have any idea how to make your own design, they will help you set it up. Truly they are a great help." 

 MOA heeft een goede vertaling gemaakt van onze woonwensen in een mooi interieurplan. De mooie kleuren en leuke details maken van ons huis een echt thuis. We genieten er iedere dag opnieuw van!" 

We hebben MOA Interieur en Styling ingeschakeld voor een interieuradvies voor onze woonkamer. We hadden gelijk een goed gevoel na het eerste gesprek met Leticia. Ze vroeg veel, dacht mee en luisterde goed naar onze wensen. Op basis van onze wensen heeft Leticia twee ontwerpen gemaakt. Beide waren mooi maar onze voorkeur ging uit naar het eerste ontwerp. Na onze goedkeuring kregen we het ontwerp in boekformaat geleverd, met alle bijbehorende benodigdheden. We zijn zeer tevreden met onze keus voor MOA Interieur en Styling want zelf waren we nooit op zulke ideeën gekomen.

MOA Interieur & Styling

Nijmegen

    Website by MOA