top of page

"Leticia van MOA styling heeft voor onze geplande verbouwing met nieuwe tuinkamer en nieuwe keuken de styling van de begane grond verzorgd.

We hebben op een hele fijne wijze met haar samengewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Ze heeft voor ons een hele creatieve en vernieuwende indeling van de keuken bedacht, daar waren we zelf nooit op gekomen! Naast haar creativiteit met de indeling heeft ze hele goede ideeën aangedragen over de inrichting en het kleurgebruik in alle ruimtes. Het heeft ons in korte tijd heel veel verder geholpen.

Leticia is in staat om in samenwerking de (soms vage) ideeën die je hebt om te zetten in een concreet en uitvoerbaar ontwerp. Hierbij geeft ze ook nog allerlei suggesties en handreikingen (en ook nog kortingsmogelijkheden) voor de aanschaf van allerlei spullen van het ontwerp.

De hele uitwerking wordt vastgelegd in een prachtig boekwerk waar we veel positieve en enthousiaste reacties op hebben gekregen.

Kortom: MOA styling kan ik iedereen aanbevelen en bovendien is Leticia een prettig en betrouwbaar persoon!"

Recensies

"Na 15 jaar was mijn appartement in Nijmegen-Oost toe aan een renovatie. Mijn huis was net helemaal leeg toen de ‘lock down’ kwam. In deze periode zag ik MOA Interieur & Styling op Instagram voorbijkomen. Via e-mail en telefoon heb ik contact gehad met Leticia over hoe ik mijn huis het beste kon inrichten. Binnen een paar dagen kreeg ik een heel uitgebreid advies met plattegrond, een overzicht van producten en accessoires en een shoppinglist!! WOW! Aan de hand hiervan ben ik aan de slag gegaan en zie hier nu het eindresultaat: zo mooi! Ik ben er ontzettend blij mee en geniet er enorm van. Is dit echt mijn huis? JA! Heel erg bedankt Leticia. Je bent enthousiast, betrokken, heel goed bereikbaar, hebt goede en leuke ideeën, maar vooral heb je van mijn huis weer een heel fijn ‘thuis’ gemaakt"

"Wij zijn heel tevreden met het ontwerp van MOA. We zijn erg vriendelijk en prettig geholpen. Leticia heeft met haar ervaring en onze wensen een passend plan gemaakt met ook concrete adviezen. Onze keuken heeft een totale metamorfose ondergaan waar we iedere dag nog blij mee zijn!"

"Super fijne samenwerking. Leticia denkt graag mee en is zeer betrokken. Dankzij Leticia hebben we een goede beeld gekregen hoe het eruit komt te zien na de verbouwing. We zijn zeer tevreden en zullen haar ook vragen met andere projecten in de toekomst!"

"Wat begon als een vaag plan (we komen er zelf niet meer uit help,) is nu een paar maanden later werkelijkheid geworden. Een prachtige mooie woonkamer, waar het weer fijn thuiskomen is.
Rilana en Leticia hebben heel goed geluisterd naar wat onze wensen waren, en naar aanleiding daarvan een prachtige ontwerp gemaakt dat gelijk onze goedkeuring had. Met nog wat aanpassingen, veranderingen, die soms ivm levering noodzakelijk waren, is onze woonkamer veranderd in een plek waar je graag bent. De prachtige lange muur, met de mooie kleuren en vakken die een echte blikvanger is geworden. Dan de geweldige kast die door de timmerman helemaal naar onze wens is gemaakt, en mooier is dan ik me had voorgesteld. Dit alles en natuurlijk alle mooie meubelstukken, vloerkleed, accessoires en verf die gebruikt zijn, maakt het tot een prachtig warm geheel.
Lieve Rilana en Leticia hiervoor onze oprechte dank.
We hebben weer een huis dat weer aanvoelt als een warm thuis.
Xx Ray en Henny"

 "MOA heeft een goede vertaling gemaakt van onze woonwensen in een mooi interieurplan. De mooie kleuren en leuke details maken van ons huis een echt thuis. We genieten er iedere dag opnieuw van!"

"We hebben MOA Interieur en Styling ingeschakeld voor een interieuradvies voor onze woonkamer. We hadden gelijk een goed gevoel na het eerste gesprek met Leticia. Ze vroeg veel, dacht mee en luisterde goed naar onze wensen. Op basis van onze wensen heeft Leticia twee ontwerpen gemaakt. Beide waren mooi maar onze voorkeur ging uit naar het eerste ontwerp. Na onze goedkeuring kregen we het ontwerp in boekformaat geleverd, met alle bijbehorende benodigdheden. We zijn zeer tevreden met onze keus voor MOA Interieur en Styling want zelf waren we nooit op zulke ideeën gekomen."

bottom of page